Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Sofianu


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Grand Hotel Sofianu este situat in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea si este singurul hotel-muzeu de arta din Romania, cu o colecie de peste 1000 de opere de arta. Acesta ofera camere moderne, cu aer conditionat si acces gratuit la internet WiFi.
Zona de spa include o zona de relaxare, unde oaspeii hotelului se pot bucura de piscina, cada cu hidromasaj, saune uscate si umede, tratamente de infrumuseare si masaje, precum si de un centru de fitness. La proprietate sunt disponibile diverse tratamente. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la piscina hotelului.
Toate camerele de la Sofianu includ minibar si TV LCD. Suitele au podea din lemn de culoare inchisa si o baie mare, dotata cu o cada cu hidromasaj.
Restaurantul Art serveste preparate romaneti si internaionale a la carte sau in stil bufet; la cerere, se ofera mancaruri vegetariene si dietetice. Oaspetii se pot relaxa in hol, in timp ce savureaza o cafea, sau la barul de la piscina. Facilitaile suplimentare oferite de proprietate includ un club pentru copii, o sala de evenimente i un loc de joaca pentru copii.
Pe terasa de vara Art Gallery oaspeii se pot delecta cu cocktailuri sau cafea. Inconjurata de cel mai mare parc din ora, Parcul Zavoi, terasa de la Grand Hotel Sofianu ofera o frumoasa vedere panoramica.
Hotelul Sofianu gazduiete centrul de tratamente medicale si de wellness Balneomed, care ofera o varietate de proceduri, printre care terapii anti-stres, anti-imbatranire si de reintinerire corporala.