Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Ski and Sky


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ski & Sky din Predeal este un complex de de 4**** recent deschis sub o noua conducere si cu o noua echipa. Acesta este situat la 5-6 minute de partia Clabucet.Locatia se dezvaluie la cea mai mare altitudine din Romania (1050m), in inima orasului Predeal.

Cum oamenii fac intotdeauna diferenta, echipa unitatii hoteliere este formata din profesionisti specializati in servicii hoteliere de foarte buna calitate, pregatita sa satisfaca cele mai inalte exigente ale oaspetilor.

Structuri de cazare:
Camerele intrunesc toate standardele unui hotel de 4 stele: minibar, TV cu ecran LCD , WI-FI de banda larga si putere marita, telefon, uscator de par, buton panica si produse cosmetice atent alese.
Numarul total de camere este de 29, dintre care :
- 3 apartamente: compuse din living cu o canapea extensibila, dormitor cu pat dublu si 2 bai cu cabina de dus. Apartamentele mai au un balcon/terasa.
Spatiul permite si amplasarea unui pat suplimentar.
- 21 camere duble sau twin, matrimoniale, cu vedere la munte, dintre care 10 cu balcon, camerele matrimoniale au paturi de 200x200 - cu posibilitatea amplasarii de pat suplimentar
- 5 camere single la mansarda cu pat de 140x200 a cu posibilitatea cazarii a maxim doua persoane
Capacitatea de cazare este de pana la 70 de oaspeti.
Privelistea este catre munte, catre partia de schi. Astfel, apartamentele dispun de cate o terasa generoasa.
De asemenea, si unele dintre camere sunt dotate cu balcon sau terasa, iar celelalte sunt camere pentru nefumatori.

Restaurantul pune la dispozitia turistilor preparate din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea mediateraneana.
Servirea meselor se desfasoara dupa cum urmeaza:
- micul dejun - stil bufet,
- pranz si cina - servire a la carte.
Capacitatea restaurantului incepe de la 60 locuri pana la 100 de locuri cu terasa si salonul crama care se regaseste in incinta hotelului.

O alta optiune incantatoare este reprezentata de catre foisorul vanatoresc cu zona de grill si barbeque. Capacitatea acestuia este de aproximativ 80 locuri.

Sky Lounge de la ultimul nivel al hotelului este un spatiu destinat servirii unei bauturi admirand peisajul unic. De asemenea, poate fi pus la dispozitia oaspetilor ca fiind un spatiu de lectura.

Seminarii, TeamBuilding, WorkShop
Locatia poate onora orice tip de eveniment corporate prin amenajarea unei sali de conferinte cu o capacitate de 80-100 de locuri.
Spatiul este accesorizat cu urmtoarele:
- Videoproiector;
- ecran de proiectie;
- LED TV;
- sonorizare proprie;
- internet prin cablu;
- wi-fi.

Alte servicii sau activitati contra cost pe care le putem pune la dispozitia turistilor sunt :
- biliard;
- zona SPA : Jacuzzi, ciubar, sauna uscata la tariful de 39 lei/ ora de persoana.
- servirea de bauturi sau program muzical la Sky Lounge 360 panoramic de la et 5.

Mentiuni:
- taxa de salvamont in valoare de 5 lei pe zi/turist nu este inclusa IN TARIF si se achita, separat, la receptia hotelului;
Accesul animalelor de companie nu este permis.
Hotelul dispune si de 24 de locuri de parcare.