Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Park Luxury Rooms


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Park Luxury Rooms este o pensiune recent deschisa in Predeal, ce doreste sa ofere oaspetilor sai confort, o atmosfera calda si servicii de calitate la un pret redus.

Situata vis-a-vis de gara Predeal, Park Luxury Rooms ofera o locatie ideala pentru cei care calatoresc cu trenul sau pentru cei care doresc cazare in centrul statiunii.

Calatoritul este cel mai interesant mod de a petrece timpul liber, iar Park Luxury Rooms doreste sa creeze o atmosfera plina de farmec, de care oaspetii nostri sa isi aduca aminte cu placere.

In cafeneaua unde veti servi poate un ceai sau micul dejun, veti regasi o atmosfera de poveste, relaxata si imbietoare, de care sa povestiti cunoscutilor dupa ce va veti intoarce acasa.

Facilitatile de cazare ale hotelului sunt caracterizate prin eleganta, bun gust si utilitate.

Park Luxury Rooms dispune de 12 camere decorate cu bun gust, cu materiale de calitate, asa incat sederea oaspetilor s fie relaxanta si deosebita.
Camerele spatioase si puternic luminate natural sunt gandite sa asigure o atmosfera calda si confortabila, indiferent de durata sejurului.

Camera dubla matrimoniala are o suprafata de minim 25 mp si este dotata cu un pat dublu Queen size. Oaspetii beneficiaza de incalzire centralizata pe timp de iarna sau de aer conditionat pe timp de vara. Fumatul este interzis in camera. Baia privata este dotata cu cabina de dus si dispune de articolele necesare pentru igiena individuala (sapun, sampon, gel de dus, prosoape, hartie igienica). Tot in dotarea de baza a camerei regasim: papuci de baie, uscator de par si televizor.
Camera dubla twin are o suprafata de minim 25 mp si este dotata cu doua paturi de cate o persoana. Dotarile sunt identincele cu cele de la camera dubla matrimoniala.

Multitudinea facilitatilor disponibile si calitatea serviciilor reprezint garantia unui sejur asa cum orice turist si-l doreste.

Accesul animalelor de companie nu este permis.