Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andaman Seaview

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este la 2 minute pe jos pana la plajă. Amplasata de-a lungul drumului către Plaja Karon, orientat către Marea Andaman. Hotelul este la 5 minute de plimbare de Karon Centre, care oferă o serie de oportunităţi comerciale şi culinare. Aeroportul Internaţional din Phuket se afa la o ora de mers cu masina
Facilitati hotel: 2 piscine în aer liber, Restaurantul Maneekram oferă room service 24/h. Snackbar-ul Pool are băuturi, precum şi mese uşoare, cum ar fi sandvişuri, salate şi deserturi. Centru spa, sala fitness, birou de turism, teren de joaca pt copii.
Facilitati camere: Camerele Hotelului Andaman Seaview sunt moderne, au aer condiţionat şi pardoseli cu gresie şi sunt amenajate cu accente chino-portugheze. Camerele au TV cu programe prin cablu, facilităţi pentru prepararea ceaiului/cafelei şi un minibar. Băile private au chiuvete duble şi cadă.Tariful pachetului include cina festiva de revelion.