Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OASIS EXCLUSIVE APARTMENTS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9.1 Booking.com Apartamentele sunt situate in Anthousa, la 3 km de centrul localitatii Parga. Locatie recomandata cuplurilor. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul nu ofera masa. Hotelul are un restaurant cu specific grecesc. In apropiere se afla brutarie, macelarie, bacanie, farmacie, mini market, taverne si cafenele.

Localizare
Apartamentele se afla in centrul localitatii Anthousa, la 2.5 km de Parga si la 2.2 km de plajele Sarakinikos si Valtos. In imediata apropiere se afla magazine, cafenele si restaurante. Aeroportul este la cca 54 km.

Facilitati

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: parcare privata si pazita, acces gratuit la internet WIFI, inchiriere masini si biciclete,  sala TV comuna, zona de picnic. terasa, gradina, cafenea, snack bar, restaurant.