Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflat la doar 80 de metri de plaja Lichnos din Párga, Mare Blu este un hotel administrat de o familie, amplasat în mijlocul unei zone cu verdeaţă luxuriantă. Oferă studiouri prevăzute cu aer condiţionat şi balcon cu vedere la Marea Ionică şi grădinile înflorite.

Toate studiourile hotelului Mare Blu includ o chicinetă cu frigider şi facilităţi de gătit. Fiecare are TV şi baie privată cu duş.

Oaspeţii pot savura băuturi în grădina cu vedere la mare, în timp ce oaspeţii mai tineri se pot distra în locul de joacă. Sunt disponibile şi canoe gratuite.

Aveţi la dispoziţie restaurante şi baruri la câţiva paşi de Mare Blu. Personalul recepţiei cu program nonstop poate oferi informaţii despre orăşelul pitoresc Párga, aflat la 3 km. Aeroportul din Aktio este la 60 km. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Párga! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Facilitati

Aer condiționat
Chicineta / Bucatarie

Locatie