Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat într-o zonă liniștită, Hotelul Cindrel se află la 500 m de pârtia de schi Paltinis. Hotelul are un restaurant care servește preparate din bucătăria internațională, o zonă de wellness cu piscină interioară și o sală de fitness. Sunt disponibile un mic dejun tip bufet și Wi-Fi gratuit. Camerele cu aer condiționat au un balcon cu vedere la peisajul montan. Acestea au minibar, birou și zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și canale prin satelit. Facilitati pentru turisti: - acces gratuit la internet din fiecare camera ; - parcare supravegheata video gratuit ; - acces gratuit la piscina interioara incalzita ; - acces gratuit la tenis de masa, rummy, table si sah ; - televizoare LCD/LED, telefon si seif in fiecare camera; - minibar utilat in fiecare camera; - uscator de par cu adaptor pentru aparat de ras ; - sauna finlandeza la 20 lei/pers/20 min ; - restaurant cu capacitatea de 100 locuri; - bar de zi aflat la parterul hotelului; - inchirieri biciclete la 10 lei/ora; - inchirieri ATV – 150 lei/ora. Informatii utile: • Parcare – GRATUIT – in limita locurilor disponibile • Check-in ora 16:00/Check-out ora 12:00 (dupa aceasta ora cardul de acces in camera nu mai functioneaza) • Accesul la piscina si sauna se va face in masura si in conditiile permise de autoritatile competente • Prestarea serviciilor de restaurant se va face in masura si in conditiile permise de autoritatile competente • Tarifele nu se aplica pe perioada sarbatorilor legale(Paste, Craciun, Rusali,etc.), acolo unde sunt valabile oferte si tarife speciale. Ofertele speciale nu se cumuleaza cu alte oferte. Recepția Hotelului Cindrel vă stă la dispoziție 24 de ore pe zi. Vă puteți bucura de un grătar pe terasa la soare. Zona de wellness include o baie de aburi, o saună și o cadă cu hidromasaj, toate oferite la un cost suplimentar. Există o sală de jocuri cu facilități de tenis de masă și darts. La proprietate este disponibil un depozit pentru echipament de schi. Autogara spre Sibiu se afla la 100 m de hotel. Biserica Schitul Păltinis se află la 2 km de proprietate.

Localizare

Aflat in centrul statiunii Paltinis, hotelul Cindrel va intampina cu eleganta, confort  si bun gust., fie ca doriti sa petreceti clipe de relaxare intr-un cadru natural spectaculos si sa va lasati cuprinsi de liniste si aer curat, fie ca doriti sa organizati activitati de pregatire profesionala, cursuri, seminarii.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de: restaurant 100 de locuri, bar situat la parterul hotelului unde puteti servide cocktail-uri, cafea si bauturi fine,  sala de internet - GRATUIT, Piscina interioara incalzita, accesul la piscina este GRATUIT pentru clientii hotelului,  sauna uscata, sala Fitness, sala de tenis de masa, biliard , seif, spatiu pentru depozitarea schiurilor, sala de conferinte cu o capacitate de 80 de locuri.

Facilitati camere

Hotelul Cindrel are 45 spatii de cazare, dispuse astfel: 17 camere de 3 stele cu doua paturi individuale, 23 camere de 4 stele cu doua paturi individuale, 5 apartamente de 4 stele cu un dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.

Dotarile camerelor: LCD cu cablu TV SI DVD PLAYER, mini bar , acces cu cartela magnetica, uscator de par,cabina de dus cu hidromasaj si radio la baile din camerele de 4 stele, cada cu jacuzzi in apartamente, adaptor pentru aparat de ras, climatizare personalizata din fiecare camera, balcon in fiecare camera