Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea despune de 70 de locuri in camere si apartamente confortabile dotate cu grup sanitar, apa calda si rece, curent electric dar si lumina naturala.

Peisajele care se vad dincolo de granita de sticla numita geam, sunt de-a dreptul impresionante. Modernitatea pensiunii se reflecta in dotarile standard ale camerelor (TV color cu antena proprie de satelit, internet, frigider, masute etc.) Iar odihna e garantata de paturile moi cu asternuturi curate.
La nevoie (seri racoroase de vara) exista pentru fiecare pat o patura suplimentara. Dar putin probabil ca in camera sa stati foarte mult timp.

Din pastravaria proprie va fac cu ochiul ager pastravi pe care va invitam sa-i 'pacaliti' cu ajutorul momelilor mestesugite.Avem undite dotate cu toate accesoriile.
Relaxanta indeletnicire a pescuitului poate fi urmata de o pauza pe terasa noastra de 70 de locuri sau de ce nu, de o scalda in piscina cu apa albastra si limpede, adanca de pana la 2 metri.

Continuam sa va surprindem punandu-va la dispozitie si o sauna cu o capacitate de opt persoane!