Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Traian - TEST

   Str Calea Lui Traian Nr 559, Calimanesticaciulata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Traian este situat in centrul Statiunii Caciulata, in apropierea drumului european E81, in apropierea izvoarelor cu ape minerale si a parcului Caciulata.

Facilitati hotel: 508 locuri de cazare care sunt repartizate in 244 camere duble cu doua paturi si 10 apartamente, restaurant, internet wireless in holul receptiei, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, sala de conferinte, sala de fitness , piscina interioara cu apa termala, baza tratament (bai galvanice, curenti diadinamici, solux, curenti interferentiali, aerosoli individuali, magnetoterapie, ultrasunet, unde scurte, aplicatii cu parafina, masaj, dus subacval, bai bule, ionizare, bai plante, bai minerale (sulf-clorosodice), kinetoterapie, hidrokinetoterapie.

Facilitati camere: TV, frigider, baie si grup sanitar propriu, telefon, internet Wi-Fi gratuit.

Descriere camere:
TV, frigider, baie si grup sanitar propriu, telefon, internet Wi-Fi gratuit.

Descriere facilitati:
508 locuri de cazare care sunt repartizate in 244 camere duble cu doua paturi si 10 apartamente, restaurant, internet wireless in holul receptiei, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, sala de conferinte, sala de fitness , piscina interioara cu apa termala, baza tratament (bai galvanice, curenti diadinamici, solux, curenti interferentiali, aerosoli individuali, magnetoterapie, ultrasunet, unde scurte, aplicatii cu parafina, masaj, dus subacval, bai bule, ionizare, bai plante, bai minerale (sulf-clorosodice), kinetoterapie, hidrokinetoterapie.

Locatie:
Hotelul Traian este situat in centrul Statiunii Caciulata, in apropierea drumului european E81, in apropierea izvoarelor cu ape minerale si a parcului Caciulata.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Health treatments facilities
Indoor swimming pool
Private bathroom
SPA
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Fridge