Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ORIZONT COZIA

   Calimanesticaciulata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Orizont Cozia este situat in centrul statiunii Caciulata. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, lift, seif, sala de conferinte, salon de evenimente, baza de tratament, centru Spa si wellness, salina artificiala, salon masaj,sala de hidroterapie, tenis de masa, masa de fotbal, loc de joaca pentru copii, plata prin card acceptata, parcare gratuita, acces internet. Hotelul Orizont Cozia pune la dispozitia turistilor 96 de locuri de cazare(12 camere cu doua paturi, 32 camere duble cu pat matrimonial si 4 apartamente). Facilitati camere: Tv LED, minibar, linie telefonica internationala, acces internet, bai proprii cu cabina de dus si uscator de par, balcon.
Hotelul Orizont Cozia este situat in centrul statiunii Caciulata. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, lift, seif, sala de conferinte, salon de evenimente, baza de tratament, centru Spa si wellness, salina artificiala, salon masaj, sala de hidroterapie, tenis de masa, masa de fotbal, loc de joaca pentru copii, plata prin card acceptata, parcare gratuita, acces internet. Hotelul Orizont Cozia pune la dispozitia turistilor 96 de locuri de cazare(12 camere cu doua paturi, 32 camere duble cu pat matrimonial si 4 apartamente). Facilitati camere: Tv LED, minibar, linie telefonica internationala, acces internet, bai proprii cu cabina de dus si uscator de par, balcon.
Descriere camere:
Tv LED, minibar, linie telefonica internationala, acces internet, bai proprii cu cabina de dus si uscator de par, balcon.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, lift, seif, sala de conferinte, salon de evenimente, baza de tratament, centru Spa si wellness, salina artificiala, salon masaj, sala de hidroterapie, tenis de masa, masa de fotbal, loc de joaca pentru copii, plata prin card acceptata, parcare gratuita, acces internet. Hotelul Orizont Cozia pune la dispozitia turistilor 96 de locuri de cazare(12 camere cu doua paturi, 32 camere duble cu pat matrimonial si 4 apartamente).
Locatie:
Hotelul Orizont Cozia este situat in centrul statiunii Caciulata.