Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Balnear Cozia - Corp Cozia

   Calimanesticaciulata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Corp Cozia este unul din cele 3 corpuri hoteliere aflate in Complexul Balnear Cozia, din statiunea Calimanesti-Caciulata. Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, pastrare obiecte de valoare, schimb valutar, acces persoane cu dizabilitati, ascensor, sala polivalenta. Corpul Cozia are acces la baza de tratament ultramoderna a Complexului Balnear Cozia, piscina in aer liber, piscina acoperita, piscina cu apa termala, baza tratament, sala fitness , cosmetica, tenis de masa, serviciu masaj. Corpul Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente. Facilitati camere: TV, telefon, baie cu dus, uscator de par.
Descriere camere:
TV, telefon, baie cu dus, uscator de par.
Descriere facilitati:
restaurant, bar de zi, pastrare obiecte de valoare, schimb valutar, acces persoane cu dizabilitati, ascensor, sala polivalenta. Corpul Cozia are acces la baza de tratament ultramoderna a Complexului Balnear Cozia, piscina in aer liber, piscina acoperita, piscina cu apa termala, baza tratament, sala fitness , cosmetica, tenis de masa, serviciu masaj. Corpul Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente.
Locatie:
Corp Cozia este unul din cele 3 corpuri hoteliere aflate in Complexul Balnear Cozia, din statiunea Calimanesti-Caciulata.