Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central

   Calimanesticaciulata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Central este situat in statiunea Calimanesti – Caciulata, la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt. Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, piscina interioara cu apa din surse geotermale, baza de tratament ultramoderna (cu un numar de 78 locuri concomitent si o capacitate de 1380 proceduri pe zi, amplasata in incinta hotelului, avand multiple posibilitati de efectuare a tratamentului balnear, la cele mai inalte standarde). Hotelul Central dispune de o capacitate totala de 415 locuri in camere dubla si single. Nu este permis accesul cu animale de companie in incinta hotelului sau in camera de hotel. Facilitati camere: TV color, minibar, telefon international, bai proprii cu cabina de dus si uscator de par, balcon.
Descriere camere:
TV color, minibar, telefon international, bai proprii cu cabina de dus si uscator de par, balcon.
Descriere facilitati:
restaurant, bar de zi, piscina interioara cu apa din surse geotermale, baza de tratament ultramoderna (cu un numar de 78 locuri concomitent si o capacitate de 1380 proceduri pe zi, amplasata in incinta hotelului, avand multiple posibilitati de efectuare a tratamentului balnear, la cele mai inalte standarde). Hotelul Central dispune de o capacitate totala de 415 locuri in camere dubla si single. Nu este permis accesul cu animale de companie in incinta hotelului sau in camera de hotel.
Locatie:
Hotel Central este situat in statiunea Calimanesti – Caciulata, la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt.