Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Romaneasca

   Calimanesticaciulata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Turistic Casa Romaneasca este situat la iesirea din defileul vaii Oltului. Facilitati hotel: camerele sunt dispuse in 2 corpuri de caldire (A si B): 33 camere duble twin, 7 camere duble cu pat matrimonial si 5 apartamente, 5 parcari proprii, 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata), sala de conferinte (70 locuri) si un restaurant de aproximativ (220 locuri), serviciile de spalatorie, room service. Facilitati camere: baie proprie cu dus, articole de igiena si mini-frigidere.
Descriere camere:
baie proprie cu dus, articole de igiena si mini-frigidere
Descriere facilitati:
camerele sunt dispuse in 2 corpuri de caldire (A si B): 33 camere duble twin, 7 camere duble cu pat matrimonial si 5 apartamente, 5 parcari proprii, 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata), sala de conferinte (70 locuri) si un restaurant de aproximativ (220 locuri), serviciile de spalatorie, room service.
Locatie:
Complexul Turistic Casa Romaneasca este situat la iesirea din defileul vaii Oltului.