Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX BALNEAR COZIA

   Calimanesticaciulata


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Balnear Cozia este compus din 3 corpuri hoteliere (Corp Caciulata, Corp Cozia si Corp Oltul) si este situat pe malul drept al raului Olt, in statiunea Calimanesti-Caciulata. Facilitati complex: dispune de 630 camere duble (twin sau matrimoniale) si 18 apartamente, cate un restaurant si un bar de zi in fiecare corp, 5 sali de conferinte cu dotarile corespunzatoare (in total aproximativ 220 de locuri), 1 sala polivalenta cu 220 de locuri, Baza de tratament ultramoderna, 3 piscine interioare si 2 exterioare cu apa termala, Aquapark modern (piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna si restaurant cu linie de autoservire). Facilitati camere: TV color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.
Descriere camere:
TV color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.
Descriere facilitati:
dispune de 630 camere duble (twin sau matrimoniale) si 18 apartamente, cate un restaurant si un bar de zi in fiecare corp, 5 sali de conferinte cu dotarile corespunzatoare (in total aproximativ 220 de locuri), 1 sala polivalenta cu 220 de locuri, Baza de tratament ultramoderna, 3 piscine interioare si 2 exterioare cu apa termala, Aquapark modern (piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna si restaurant cu linie de autoservire).