Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hacienda De Mare

   Plaja Copahavana, Olimp


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HaciendaDeMare este situata in nordul statiunii Olimp, pe plaja Copahavana. Accesul se face pe un drum forestier (1 km), cu acces din Str. Olimp. Recomandam adaptarea vitezei la starea drumului. Acesta nu se afla in proprietatea locatiei, deci orice sesizare legata de calitatea drumului de acces nu reprezinta motiv de plangeri ulterioare sau anularea sejurului.

Facilitati locatie: restaurant Anika By The Sea, plaja in incinta proprietatii vecine CasaDeMare, loc de joaca amplasat pe plaja Copahavana Beach & Radio, parcare privata situata in spatele proprietatii.

Facilitati camere: baie proprie (cu dus), Wi-Fi, TV, aer conditionat, mini frigider, uscator de par, articole de baie.

Tipuri de camere:
- 4 apartamente cu vedere la mare (o camera cu pat matrimonal, 160 cm si 1 camera cu canapea extensibila, 160 cm) - 38 mp, beneficiaza de balcon.
- 5 apartamente duplex cu vedere laterala (parter cu canapea extensibila, 160 cm, scara interioara si etaj cu pat matrimonial, 160 cm) - 36 mp. Important: in anumite ap. tip duplex, scara interioara are un design special si nu este recomandat sa fie folosita de copiii sub 6 ani.
- 9 camere duble cu vedere la padure (pat matrimonial 160 cm) - 22 mp, fara balcon/terasa.

Descriere camere:
baie proprie (cu dus), Wi-Fi, TV, aer conditionat, mini frigider, uscator de par, articole de baie.

Descriere facilitati:
restaurant Anika By The Sea, plaja in incinta proprietatii vecine CasaDeMare, loc de joaca amplasat pe plaja Copahavana Beach & Radio, parcare privata situata in spatele proprietatii.

Locatie:
in nordul statiunii Olimp, pe plaja Copahavana

Facilitati

Restaurant
Free parking