Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gonduzo


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Gonduzo a fost infintat in 1993 si este situat in inima orasului Odorheiul Secuiesc si poate fi ajuns usor din orice parte a orasului.

Hotel Gonduzo este un hotel relativ nou, fiind infintat in 1993 si este situat in inima orasului Odorheiul Secuiesc.

Facilitati Hotel
Locatia va pune la dispozitie o sala de conferinta incapatoare, luminoase si echipata cu aparatura de ultima generati, este un loc ideal pentru intrevederi de afaceri, conferinte sau organizarea unor cursuri de formare continua pentru maxim 60 persoane. In curand puteti beneficia si de serviciile noastre de Wellness.

Facilitati Camere
Hotelul dispune de 10 Camere Matrimoniale, 10 Camere Twin, 1 Apartament cu Jacuzzi, fiecare camera este dotata cu televizor cu antena parabolica, minibar, seif si acces la internet.

Masa
Restaurantul cu doua etaje, cu stil arhitecual unic, iesind din tiparele unui restaurant clasic cu o ambianta intima unde poti savura mancaruri traditional ardelenesc cat si mancaruri internationale. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac din Gonduzo locul ideal pentru organizarea de petreceri si mese festive.