Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb din Bulgaria, in statiunea Obzor, hotelul Miamar 4* este alegerea potrivita pentru un sejur minunat, atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii. Divertismentul, buna dispozitie si relaxarea sunt asigurate cu ajutorul piscinei exterioare, echipei de animatori, restaurantului principal si a la carte, snack barului, facilitatilor pentru copii si centrului SPA.SPA & Welness
Centrul SPA cuprinde zona de relazare pe terasa exterioara, cu vedere linistitoare asupra marii, sauna, hammam, baie turceasca, sala de fitness, jacuzzi, salon de infrumusetare.

Drinks & Food
In cadrul hotelului Maramar 4* veti intalni doua tipuri de restaurante: - Restaurant principal prevazut cu o terasa exterioara in care turistii pot gusta felurite preparate internationale; - Restaurant a la carte cu specific bulgaresc, cu preparate traditionale. Pe langa acestea, la dispozitia turistilor stau salon bar si snack bar langa piscina, unde veti gasi o gama variata de vinuri bulgaresti, bauturi alcoolice si non alcoolice.

Sport si divertisment
Buna dispozitie si relaxarea o puteti regasi in cadrul hotelului datorita numeroaselor facilitati pentru petrecerea timpului liber: piscina exterioara, echipa de animatori, care, cu entuziasmul lor si energia neintrerupta, te indeamna sa participi la concursuri tematice alaturi de ceilalti turisti cazati, sala de fitness si de aerobic, volei pe plaja, posibilitatea practicarii sporturilor nautice.

Localizare
Hotelul Miramar 4* este situat pe plaja statiunii Obzor, una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb din Bulgaria.

Facilitati

Hotelul doreste sa satisfaca cele mai variate si sofisticate dorinte ale turistilor cazati, lucru pentru care dispune de numeroase facilitati: 500 de camere, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, echipa de animatori, restaurant principal si restaurant a la carte cu specific bulgaresc, snck bar langa piscina, miniclub pentru copii, centru SPA.