Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sol Luna Bay Resort este un complex hotelier care face parte din lantul international Sol Melia si se afla chiar pe malul marii. Resortul Sol Luna Bay ofera servicii de calitate si conditii de cazare excelente, plaja privata si multe alte facilitati pentru o vacanta memorabila.

Descriere :

 Proprietatea face parte din lantul hotelier spaniol Melia si a fost construit in anul 2009, fiind special conceputa pentru a oferi servicii All Inclusive, iar din anul 2014 are si un Aqua Park propriu.

Localizare:

Hotelul Sol Luna Bay este situat chiar pe malul marii si la 2,5 kilometri de centru statiunii Obzor.

Facilitati hotel:

Aqua Park cu 6 topogane, piscina exterioara (378 mp), piscina pentru copii separata, piscina interioara, centru Spa (sauna, baie de aburi, masaj, tratamente cosmetice),receptie 24 h, camera de bagaje, schimb valutar, bancomat, acces internet Wi Fi, prosoape la piscina, transfer gratuit la si de la aeroport, mini market propriu, magazin de suveniruri si cadouri, salon de frumusete, serviciu de spalatorie si curatatorie. Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere:

Camerele hotelului Sol Luna Bay sunt foarte spatioase si confortabile, au vedere deosebita la mare sau parc si dispun de toate facilitatile necesare petrecerii unui sejur de neuitat la malul marii.

Camerele sunt  dotate cu aer conditionat, TV satelit, minibar (contra cost), telefon, seif, uscator de par, baie cu cada, balcon mobilat, canapea extensibila. Camerele de familie au in plus 2 camere cu usa intermediara (4 paturi normale si canapea extensibila), zona de relaxare cu canapea si fotoliu .

Locatie