Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL LUNA BAY RESORT APARTMENT BUILDING


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sol Luna Bay este considerat a fi printre cele mai bune unitati de cazare din Bulgaria si reprezinta o destinatie de vacanta unica, deosebita si memorabila. Hotelul se adreseaza in special familiilor si cuplurilor care doresc un concediu de calitate la malul marii.

Descriere :

Hotelul Sol Luna Bay de 4 stele din Obzor face parte din categoria de hoteluri de lux si se bucura de o pozitie privelegiata, chiar pe plaja din frumoasa statiune ,care  este una din cele mai vechi asezari bulgaresti de pe malul marii.

Localizare:

Pozitia hotelului este la doar 65 km de aeroportul Varna și la 3 km de Byala ,la baza golfului, pe o plaja lata cu nisip fin si intrarea lina in mare din frumoasa statiune Obzor.

Facilitati hotel:

Hotelul Sol Luna Bay Resort oferă oaspeților săi o piscină în aer liber pentru adulți, o piscină pentru copii, un loc de joacă pentru copii si un mini club, un club pentru adolescenți ,umbrele și șezlonguri lângă piscină și pe plajă , centru de fitness, masaje, saună cu infraroșu. Centru de înfrumusețare, care oferă o gamă largă de tratamente cosmetice. Aerobic, tenis de masă, volei pe plajă, tenis de plajă, biliard si darts.

Facilitati camere:

Hotelul oferă 543 de camere spațioase și mobilate cu gust, unde vă puteți bucura de confort și liniște completă. Hotelul dispune de camere duble, apartamente de familie, studiouri, apartamente cu 1 dormitor și 2 dormitoare .

Locatie