Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LTI Kaliakra Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Kaliakra Palace este situat la 30 de metri de plaja si la doar 100 de metri de centru statiunii. Hotelul a fost renovat complet in vara anului 2013 si dotat cu mobilier nou si modern.

Site web
http://www.kaliakrapalace.bg//index.php?lang=en

SPA & Wellness
Zona de relaxare din cadrul hotelului este concretizata sub forma centrului spa, ce prezinta urmatoarele facilitati: masaj, sauna, coafor, salon de infrumusetare, sala de fitness.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in urmatoarele restaurante: restaurantul cu terasa in aer liber, cu vedere asupra plajei si a marii, restaurantul a la carte cu specific pescaresc si restaurantul BBQ cu terasa. Se pot servi si bauturi racoritoare precum si cocktailuri in lobby bar, cocktail bar si baruri la piscina.

Sport si divertisment
Turistii au la dispozitie urmatoarele: teren de tenis, fitness, darts, sah, fotbal, baschet, aerobic, aqua gym., astfel incat se pot distra si relaxa cat mai mult posibil pe parcursul sejurului.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Nisipurile de Aur, la o distanta de 30 de metri fata de plaja de nisip. Fiind situat in centrul statiunii, hotelul reprezinta o destinatie excelenta pentru petrecerea unei vacante.

Facilitati

Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat

Locatie