Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Arabella


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Grifid Arabella este situat aproape de mijlocul statiunii la 50 de metri de plaja si la cateva minute de centru statiunii. Este un hotel foarte apreciat de turisti datorita seviciilor oferite. Hotelul a fost renovat in anul 2013 si mobilat modern si elegant

Site web
http://grifidhotels.com/arabella/

SPA & Wellness
Turistii cazati se pot relaxa la centrul SPA al hotelului care dispune de urmatoarele facilitati: cada de aburi in aer liber, sauna, baie turceasca, masaj, tratamente faciale precum si corporale, tratament cu namol, centrul medical, salon de infrumusetare, coafor, sala de fitness cu echipament Techno Gym, jacuzzi.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in cadrul urmatoarelor restaurante: restaurant principal “ Arabella” cu terasa exterioara, 3 restaurante a la carte: restaurant cu specific bulgaresc “Horo”, restaurant asiatic “Hanami”, restaurant italian “Prego”, lobby bar si bar la piscina. De asemenea, se organizeaza seri tematice si cina Gala in cadrul restaurantelor ale hotelului.

Sport si divertisment
Hotelul Grifid Arabella ofera turistilor sai diverse facilitati pentru petrecerea timpului liber precum: teren de tenis, drumetii, ciclism, volei, aerobic, Tae Bo, pilates, zumba, polo, baschet, fotbal, tenis de masa, darts, boccia, biliard.

Localizare
Hotelul Grifid Arabella este situat în centrul stațiunii Nisipurile de Aur, la doar câțiva metri de plaja de nisip. Prin prisma localizarii sale si a serviciilor oferite, hotelul reprezinta o destinatie excelenta pentru petrecerea unei vacante in familie.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie