Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO HOTEL MAREA (Ex.Sentido Golden Star - corp Obzor)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Sentido Marea, complet renovat in 2016/2017, este situat intr-o parte linistita a statiunii Nisipurile de Aur, ceea ce o face un loc ideal pentru familiile cu copii mici, plaja larga si curata se afla la cativa pasi de hotel. Hotelul ofera 24 h All Inclusive, cu o varietate excelenta pentru o vacanta de neuitat.
Facilitati:
Hotelul a fost complet renovat in 2016/2017. Receptie, servicii de concierge, servicii de spalatorie (cu plata), schimb valutar, inchiriere auto, securitate 24 de ore, apel taxi, servicii postale, magazin, medic, apel trezire, WIFI gratuit in intregul hotel, sala de conferinte echipata, piscina interioara incalzita, centru de relaxare, lobby bar, restaurant principal, cu terasa in aer liber si restaurant bulgaresc a la carte.
Masa: All Inclusive.
Cazare:
Camera dubla - vedere la parc / mare: approx 35 mp, (max.2 + 1), doua paturi, pat suplimentar.
Toate camerele au telefon, aer conditionat, parchet laminat, mini-bar (gratuit, reumplut zilnic), set de cafea si ceai (gratuit, reumplut zilnic), TV SAT , WIFI gratuit, seif in camera (cu taxa), baie cu dus, uscator de par si prosoape, balcon.
Pentru copii
Gratuit: baby cot (la cerere), piscina in aer liber pentru copii cu tobogane, meniu pentru copii la restaurantul a la carte, scaune inalte in restaurant, animatori profesionisti pentru copii - un program special pentru copii in fiecare zi, un mini-club cu un loc de joaca pentru copii - deschis in fiecare zi, mini discoteca, spectacol pentru copii o data la 2 saptamani, zile tematice si divertisment, incalzirea mancarii pentru copii (pregatita in restaurant, la cerere).
Cu plata: carucioare pentru bebelusi de inchiriat (la cerere).

Sport si divertisment
Gratuit: 2 sezlonguri si o umbrela pe camera, program de animatie.
Cu plata: servicii medicale, salon de infrumusetare, masaje, sauna, baie de aburi, hidromasaj. Early checkin si late checkout (in masura disponibilitatii)

Animalele de companie : nu sunt permise

Parcare : cu plata (in limita locurilor disponibile)

Observatii:
- Taxa de statiune: 7 euro/persoana/sejur
- Copil 2-12.99 ani cu 2 adulti in Dubla - reducere 100%
- 2 copii 2-12.99 ani cu 2 adulti in Family room - ambii copii au reducere 100%
- Copil 2-12.99 ani cu1 adult in Dubla park/sea/side sea - reducere 50%
- 2 copii 2-12.99 ani cu1 adult in Dubla park/sea/side sea - ambii copii au reducere 50%
- Al 3-lea adult in pat suplimentar in Dubla - 30% reducere
- Al 3-lea adult in pat suplimentar in Family room - 50% reducere