Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prestige Deluxe Aquapark Club


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: la 350 metri de plaja,intr-o zona linistita si inconjurata de verdeata.

CAPACITATE: 7 suite deluxe, 137 de camere duble deluxe si 8 duble confort.

FACILITATI HOTEL: integral renovat, foloseste in mod gratuit toate facilitatile hotelului alaturat Prestigge Hotel and Aquapark : aquapark, Jacuzzi, gimnastica, sauna, piscina interioara incalzita, piscina exterioara, sezlonguri, umbrele si proasoape pentru piscina, bar la piscine, lobby bar, mini club pentru copii si loc de joaca pentru copii, programe de animatie pentru copii, sport, spectacole seara, acces internet wireless gratuit, parcare gratuita, restaurant principal pentru all inclusive, restaurant a la carte, magazine de dulciuri. Aquaparkul ofera: 2 piscine exterioare pentru adulti si copii, topogane interioare si exterioare, fantani si personaje de poveste, sezlonguri si umbrelute gratuite, acces nelimitat doar pentru turistii hotelului. Pentru copii: mini club, loc de joaca in aer liber, in mijlocul naturii, trambulina, topogane, leagan, jocuri si activitati pentru copii, bar pentru copii, echipa profesionista de animatie, centru Spa: piscina interioara, sauna, Jacuzzi, masaj, fitness, coafor si salon de infrumusetare, receptive 24 de ore, baby cot, camera pentru bagaje, exchange.

FACILITATI CAMERE: Suitele deluxe au in jur de 40 de metri patrati, sunt potrivite pentru familii cu copii sau cupluri si ofera urmatoarele facilitati: canapea extensibila, paturi twin, aer conditionat, TV prin satelit, TV LCD, seif, internet wireless, telefon, baie dotata cu produse cosmetic si uscator de par, balcon, mini bar. Camerele duble deluxe au in jur de 31 metri patrati si aceleasi facilitate ca suitele. Camerele confort au in jur de 24 metri patrati si nu dispun de canapea, in rest au aceleasi facilitati.

ALL INCLUSIVE: Mesele principale tip buffet dupa cum urmeaza: intre orele 07:30 - 10:00 micul dejun, 10:30 -11:30 si 15:30 - 17:00 gustari de tip sandwich-uri, prajituri, snack-uri, prajituri, pizza, inghetata, fructe si legume, pranzul se va servi intre orele 12:00 si 14:00 iar cina intre orele 18:00 si 21:00. De la ora 10:00 la 23:00 in lobby Bar si la barul de la piscina se vor servi bauturi calde, sucuri, apa minerala si plata, cafea, ceai, bere, vin, bauturi alcoolice si cocktailuri, in timpul micului dejun se servesc de asemenea bauturi calde, sucuri, apa minerala si plata, cafea si ceai in restaurantul principal. Seri tematice : folclor bulgaresc, seara mediteraneeana, seara asiatica, barbeque, spectacole seara de 4 ori /saptamana.

GRATUIT: parcare, fitness, Jacuzzi, acces la piscine, sauna, aquapark, wireless, seif.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Aer condiționat
Loc de joaca pentru copii
Wi-Fi
Parcare

Locatie