Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLARUS HOTEL

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

GLARUS hotel 4* - Nisipurile de Aur


Localizare:
Hotelul este plasat in partea nordica a statiunii si se afla chiar pe plaja, in apropiere de portul de yahturi, la o distanta de 500m fata de centrul statiunii.

Facilitati
Restaurant principal, restaurant A la carte, lobby bar, bar la piscina, exchange, seif la receptie (contra cost), sala internet (acces liber pentru clientii hotelului), Wi-Fi gratuit in zona receptiei, coafor, salon de infrumusetare, doctor.

Tip de masa: all inclusive.
Descriere concept all inclusive: mic-dejun stil bufet (07:30 - 10:00), pranz (12:00 - 14:00) si cina (18:00 - 20:00) la restaurantul principal; cafea, ceai , gustari, prajituri si inghetata la barul de la piscina intre orele 15:00 - 17:00; o varietate de bauturi locale alcoolice si racoritoare, ceai, cafea si bere draft la barul de la piscina in tre orele 10:00 - 22:00. O varietate de bauturi locale alcoolice si racoritoare in timpul pranzului si al cinei la restaurantul principal; cine tematice de 2 ori/saptamana.

Cazare:
Hotelul dispune de 88 camere duble (max 2+1), 55 apartamente cu un dormitor (max 2+2) dotate cu: aer conditionat, TV cablu, mini bar, telefon, balcon si uscator de par. Toate camerele au vedere la mare. Apartamentele cu un dormitor au kitchineta in living.

Facilitati pentru copii:
Mini club (intre orele 10:00 - 12:00), sectiune pentru copii la piscina exterioara, scaune inalte la restaurant. Programele de animatie pentru copii din timpul dupa-amiezii si al serii sunt contra cost.

Sport si divertisment
Piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, o umbrela si 2 sezlonguri/camera in zona desemnata de pe plaja (in apropierea hotelului), show-uri pe timpul cinei de 2 ori/saptamana, animatie (gimnastica in apa) la piscina de dimineata pana la pranz, tenis de masa, fitness.
Contra cost: lectii de dans (standard si latino) de 3 ori/saptamana, sauna, jacuzzi, masaj, cabine de dus pentru masaj cu apa, coafor, manichiura.

Nu sunt permise animalele de companie.

Parcare: contra cost.