Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton NYC - Financial District

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCRIERE HOTEL:
DoubleTree by Hilton NYC - Financial District este situat în Manhattan, la 240 de metri de Parcul Battery, şi oferă acces acces gratuit la internet WiFi în toate zonele.
Proprietatea are recepţie cu program nonstop, centru de fitness cu acces gratuit şi un centru de afaceri. Toate mesele sunt oferite la barul-restaurant Antica Ristorante al proprietăţii.

Statuia Libertăţii este la 550 de metri de DoubleTree by Hilton NYC - Financial District, iar Memorialul şi Muzeul Naţional 11 Septembrie se află la 1 km. Cea mai apropiată staţie de metrou este Whitehall Street, la 180 de metri de DoubleTree by Hilton NYC - Financial District.
Wall Street - Financial District este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de panorama oraşului, atmosferă și plimbări în oraș.

FACILITATI CAMERE:
Toate camerele au TV cu ecran plat de 32 inch cu canale premium, iPod docking station cu ceas, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea. Camerele au baie privată cu uscător de păr. Printre facilităţile suplimentare se numără seif în cameră şi facilităţi de călcat.

Servicii incluse:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - New York - Bucuresti;
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7

Servicii neincluse:
Early check-in, late check-out
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Statele Unite ale Americii: 160 USD


Locatie