Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Hotel Oasis


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare
Park Hotel Oasis este situat în Nessebar, la doar 2 minute distanță de plajă, la 1 km de orașul vechi și la 200 de metri de centrul stațiunii.

Facilitati hotel
Ca și facilități, hotelul pune la dispoziție oaspeților săi: recepție, seif la recepție (contra cost), piscină exterioară cu secțiune pentru copii, umbrele și șezlonguri la piscină, loc de joacă pentru copii, parc de 11.200 m², restaurant principal, restaurant à la carte cu terasă, biliard (contra cost), mini-golf (contra cost), centru fitness (contra cost), masaj (contra cost), asistență medicală (contra cost), servicii SPA (contra cost), acces gratuit la Wi-Fi în tot hotelul, bar la piscină, aer condiționat în zonele publice, birou de schimb valutar, percare (contra cost, nepăzită), pătuț pentru copii (contra cost, la cerere). Hotelul permite accesul cu animale de companie de talie mică (la cerere, contra cost).

Facilitati camere
Toate camerele dispun de aer condiționat, balcon, TV prin cablu, minibar, baie cu cadă și articole de toaletă gratuite.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Permite animale de companie
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )