Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Residence Neptun


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Confort


Situare: Club Residence este localizat pe strada Garii nr 2, Neptun, jud. Constanta. Club Residence se afla la o distant de aproximativ 500 m de Halta Neptun si aproximativ 400 m de plaja Delfinul din Neptun. Centrul statiunii Neptune este la o distanta de 10 minute de mers pe jos. Cele mai aproapiate restaurante sunt la 5 minute de mers pe jos.

Camere:In Club Residence exista 2 tipuri de apartamente :1. Apartament de doua camere format din : un dormitor cu pat matrimonial, o baie si un living cu canapea extensibila pentru 2 persoane, bucatarie deschisa si zona de luat masa si balcon
2. Apartament de 4 camere format din : 3 dormitoare cu pat matrimonial si baie proprie, un living cu bucatarie deschisa, canapea extensibila pentru 2 persoane si zona de luat masa, terasa.


Facilitati:bucatarii cu frigider si un congelator mic, cuptor cu microunde, tacamuri, pahare, cani, farfurii, o tigaie si o oala, aragaz sau plita electrica; televizor in living cu antena prin cablu, canapea extensibila, zona de luat masa, masa si scaune pe terasa, prosoape, asternuturi, uscator de par, fier de calcat, masina de spalat rufe.