Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HotelulBALEA se afla in statiunea Neptun, in apropierea hotelului DOINA.
Hotelul are300 camere duble. Camerele de la etaj au balcon. In anul 2019 s-au modernizat220 camere pe care le-am clasificat la 3 stele, iar restul au ramas incanemodernizate, cu o clasificare de 2 stele.
Dotari:
- toatecamerele au baie proprie, televizor, frigider minibar.
- camerelemodernizate au aer conditionat, tv LED, minibar nou, baie modernizata.
- in toatecamerele s-au schimbat saltelele, lenjeria si prosoapele.
Restaurantuleste deschis si are o terasa cu vedere la strada principala. Se pot servi toatemesel, meniu european cu servire a la carte.

Va informam ca incepand cu anul2021, s-a instituit taxa speciala de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi,taxa care se va incasa la receptia structurilor de cazare turisticaclasificata, de la persoanele care beneficiaza de serviciile de cazare ( persoanelepeste 18 ani ). Taxa constituie venit cu destinatie speciala , fiindutilizata pentru dezvoltarea infrasctucturii turistice si de intretinere adestinatiei turistice Mangalia si punerea in valoare a patrimoniului turisticdin Mangalia si statiunile aferente.
Va rugam sa informati toti turisti care au achizitionat, sau vor achizitiona,servicii la Hotel 2D resort & spa pentru a nu le creea neplaceriacestora in momentul cazarii.