Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kivotos Luxury Boutique


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Localizare: acest hotel boutique extravagant beneficiaza de o pozitie ideala, fiind situat pe plaja privata, in minunatul golf Ornos, la doar 5 km de orasul Mykonos, port si aeroport. Kivotos Luxury Resort face parte din elita exclusivista a celor mai bune hoteluri boutique din lume, fiind decorat cu premiul 5* Diamond. Hotelul este construit in stilul traditional Egean, cu accente arhitectonice unice.

Camere: 40 camere si suite deluxe cu vedere spre Marea Egee, fiecare dintre camere fiind decorata diferit, oferind un confort sporit.

Facilitatile camerelor respecta standardele inalte si constau in: TV satelit, CP player, aer conditionat, baie cu marmura, uscator de par, Wi fi, Minibar cu branduri de renume, cosmetice de lux , papuci de baie, halate de baie Hermes & Bulgari, asternuturi si prosoape de cea mai buna calitate, fructe si flori proaspete.

Tipuri de camere:

- Garden view: situate la parter, cu pat dublu sau twin, baie cu dus sau cu cada, terasa cu vedere la gradina.

- Superior sea view: pat dublu, zona de zi cu canapea, baie cu cada sau cu dus, terasa/balcon cu vedere spre mare.

- Deluxe Jacuzzi: zona de zi spatioasa, pat matrimonial, baie cu Jacuzzi, IPode/IPhone dock, terasa/baclon cu vedere la mare.

- Junior Suite: dormitor cu pat matrimonial, zona de zi, baie cu Jacuzzi (in majoritatea lor cu tavan de sticla prin care puteti admira cerul), IPode/IPhone dock, balcon/terasa cu vedere spre mare si piscina.

- Suite Sea view: special concepute pentru a oferi confort si discretie, dotate cu dormitor cu pat matrimonial, living spatios, 2 bai (din care una cu Jacuzzi), IPode/IPhone dock, sistem stereo Hi-Fi, terasa/balcon spatios cu vedere spre mare.

- Kivotos VIP Suite: in acest tip de apartament au locuit celebritati precum Jean Paul Gaultier, Ermenegildo Zegna, Demis Roussos, Karolina Kurkovasi alti multi artisti celebri; beneficiaza de dormitor, living room spatios si stilat, 2 bai (una cu Jacuzzi), terasa mobilata cu canapea avand vedere directa spre mare.

- Suite Prezidential cu 2 camere si 2 bai (una cu Jacuzzi); Suite Royal cu 2 camere, 2 bai (cu Jacuzzi) si piscina privata.


Facilitati hotel: la sosire oaspetii sunt intampinati cu sampanie, posibilitatea de transfer VIP privat, 2 piscine (una cu apa dulce si Jacuzzi si 1 piscina principala cu bar in apa, muzica subacvatica si cu apa de mare), room service, curatenie de 2 ori/zi, spalatorie si curatatorie, reviste/ziare, inchiriere elicopter, rent a car, capela pt ceremonii, pachet honeymoon, centru SPA cu hamam, sauna, dus special, tratamente corporale si faciale, masaj, coafor, centru de fitness, yoga, pilates, sporturi nautice, teren de squash, biliard, magazin, inchiriere yaht privat (capacitate 30-40 persoane). Hotelul detine si o variata gastronomie oferita in restaurantele sale (La Medouse Gourmet- cina a la carte), Le Pirat (pranz a la carte), “AM du Chef” (mic dejun bufet) si barurile Del Mar si K Bar.