Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kamari Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Descriere

Un hotel elegant situat intre doua plaje frumoase, Plati Yialos si Psarou. Locatia exceptionala, designul traditional, gama fermecatoare de cazare si functionarea profesionala a hotelului Kamari au ca rezultat un amestec rar de servicii personalizate oferite cautarilor noastre.

Localizare

Hotelul Kamari este situat la doar cativa metri de plaja Platis Gialos, in partea de sud-vest a insulei Mikonos.
Plajele Psarou si Paradise din apropiere ofera ape cristaline si plaje cu nisip.
Exista o statie de autobuz chiar in fata hotelului, asigurand acces facil la oras.

Facilitati hotel

Hotelul Kamari detine camere bine proiectate si apartamente de inchiriat, care ofera cazare confortabila oaspetilor sai, ce variaza de la cupluri si familii pana la grupuri de prieteni.
De asemenea, sunt oferite facilitati hoteliere organizate si servicii de inalta clasa, asigurand un sejur relaxant, fara griji si confortabil. Hotelul Kamari este recent renovat si ofera camere confortabile, ospitalitate autentica prin servicii exceptionale si ingrijire unica.
Facilități camere: Aer condiționat controlat individual, telefon cu linie directă, minibar, facilități pentru prepararea de cafea și ceai, uscător de păr, cutie de valori, TV prin satelit, acces la internet wireless, TV LCD cu ecran plat mare, .
Cafeaua de dimineață sau băutura de după-amiază pot fi ceva special pe terasa hotelului. Continuați-vă ziua cu sucuri răcoritoare și gustări lângă piscină, la barul de la piscină al hotelului.
 

 

Website

https://www.kamari-hotel.gr/