Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KIVOTOS LUXURY BOUTIQUE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: In primul rand un hotel boutique, dar si un revolutionar hotel de 5* in Ornos, hotelul Kivotos va asteapta cu un sejur de o eleganta desavarsita si de neegalat in Mykonos.


Localizare: in Ornos pe malul marii, la 3 km de Mykonos Town si de aeroport si la 3,5 km de portul vechi


Facilitati hotel: hotelul Kivotos ofera oaspetilor sai piscina exterioara cu apa de mare, piscina cu jacuzzi, 2 restaurante, bar la piscina, lounge bar, snack bar, TV in lobby, internet wireless gratuit, sala de jocuri, gradina, seif la receptie, centru SPA cu masaj, sauna, hammam si baie de aburi, fitness, coafor, serviciu de concierge, serviciu de curatatorie si spalatorie, parcare, spatiu depozitare bagaje, plaja privata


Dotari camere: hotelul Kivotos are 39 de camere dotate cu baie privata, uscator de par, halat de baie, accesorii pentru toaleta, aer conditionat, frigider, minibar, telefon, seif, birou, TV LCD, DVD player, internet wireless gratuit, balcon


Plaja: cu pietricele in fata hotelului, sezlonguri si umbrele gratuite; plaja cu nisip la 300 metri de hotel, umbrele si sezlonguri contra cost.


Web site: www.kivotosmykonos.com