Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Copii sunt 13 ani nu sunt acceptati in hotel!

Localizare: Hotelul boutique De Light, parte din elita exclusivista a asociatiei Small Luxury hotels of the World, este situat pe plaja din golful Agios Ioannis (una dintre cele mai linistite, recomandata cuplurilor si familiilor), in partea de vest a insulei Mykonos, la 4 km distanta de orasul Mykonos, oferind o vedere minunata spre insula Delos. Hotelul reflecta arhitectura traditionala , cubica, dar stilata in acelasi timp.

Facilitati hotel: piscina infinity, Jacuzzi in aer liber, bar la piscina, sezlonguri si umbrelute la piscina, restaurant, parcare, rent a car, doctor la cerere, coafor, Servicii de spalatorie, seif, room service.

Facilitati camere: toate cele 18 camere sunt cu vedere la mare, in care predomina culorile alb si albastru. Dotari: aer conditonat, balcon, baie cu dus sau cada, halat de baie, CD Player, birou, acces internet, uscator de par, seif, canapea, mini bar, fierbator, telefon, TV.

Tipuri de camere:

- Classic Suite: apartament cu un dormitor (pat matrimonial) si zona de living, mobilier clasic, culori si materiale naturale, seif, baie cu dus sau cada, cabina de aburi, terasa privata, vedere la mare, piscina inifinity privata.

- De Light Superior Suite: in zona superioara a hotelului, o singura incapare spatioasa cu living si pat matrimonial, baie cu cada, balcon/terasa cu vedere la mare, halat si papuci de baie,cada Jacuzzi.

- Deluxe Suite: o singura incapere spatioasa cu living, pat matrimonial, baie cu dus, cabina de aburi, terasa privata cu vedere panoramica spre plaja Agios Ioannis.

- Sense Suite: ideal pentru un sejur romantic, pat matrimonial, Baie cu Jacuzzi si dus, terasa private cu vedere la mare, halite si papuci de baie.

- De.light Suite: pozitionat intr-o locatie privilegiata, cu o vedere panoramica spre mare si insula Delos, pat matrimonial, terasa spatioasa, piscina infinity privata.

Locatie