Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Archipelagos Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Descriere

In arhitectura tipica Mykoniana, langa plaja din Kalo Livadi, hotelul are vedere la marea albastra a Marii Egee. Plaja cu nisip alb si verandele mari va invita sa va relaxati la soare.
Hotelul Archipelagos, un membru mandru al Small Luxury Hotels of the World, este situat intr-o locatie unica pentru Mykonos, unde privelistile marii Cicladice se intalnesc cu nisipul auriu de pe plaja din Kalo Livadi. La doar o aruncatura de bat de plaja, hotelul inspirat de elementele arhitecturii traditionale cicladice ofera toate facilitatile moderne combinate cu identitatea hotelului si adevaratele valori ale ospitalitatii. Luxul modern si „ospitalitatea traditionala” sunt unite prin transmiterea unei atmosfere excelente catre o adevarata evadare din Mykonia.
Ambianta exceptionala de relaxare a hotelurilor si estetica unica, in combinatie cu nota sa moderna de design, ofera vacante de vis, pentru cuplurile si familiile care cauta senzatia suprema de vacanta in Mykonos si pentru cei care cauta o experienta Mykonos intr-un mediu cu adevarat ospitalier.

Localizare

Situat ideal, foarte aproape (0,3 km) si langa plaja din Kalo Livadi, Archipelagos Hotel, este un hotel de 5 stele in Mykonos. La doar 11 km. de orasul/portul Mykonos si la 10 km de aeroportul din Mykonos, aproape de multe plaje excelente de nisip, prestigioase si elemente pe care Mykonos le ofera atat de deschis, Hotelul Archipelagos promite o experienta de vara simpla si unica, pe plaja si greceasca in Mykonos.

Bucurati-va de sederea dumneavoastra chiar langa mare. Hotelul de plaja Archipelagos din Mykonos combina atmosfera imprejurimilor sale naturale cu facilitatile si serviciile de lux de care aveti nevoie pentru o vacanta de vis. In centrul complexului, o cladire independenta gazduieste receptia, salonul din hol, restaurantul si verandele mari cu vedere panoramica la Golful Kalo Livadi si insulele Ciclade invecinate. Decorul sau atent selectat, cu o nota personala, va ofera senzatia de prospetime dulce. Micuta biserica cu vedere magnifica la mare, este oferita pentru ceremonii distinctive intr-o scena romantica.
 
Facilitati hotel:
- Se accepta toate cardurile de credit majore
-Piscina in aer liber
- Receptie deschisa nonstop cu personal multilingv
- Bar langa piscina
- Bufet de mic dejun grecesc
- Sala de sport complet echipata
- Studio de wellness cu sauna, jacuzzi, sala de masaj si o gama completa de tratamente si terapii
- Restaurant à la carte
-Inchiriere de masini si motociclete
- Parcare in aer liber
- Serviciu de transfer aeroport/port disponibil (cu cost suplimentar)
- Transport catre orasul Mykonos
- Servicii de spalatorie, curatatorie chimica si calcatorie
- Loc de joaca pentru copii
- Servicii de babysitting de la personal calificat
- Zona de relaxare in hol, colt TV si biblioteca
- Excursii la Delos si alte insule
-  Sporturi nautice, scuba diving, jet ski, windsurfing, pescuit

Website

https://www.archipelagos.gr/gallery/