Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 9 hoteluri

Murighiol, Romania

Program detaliat Reducere pana la 20 - de la 1519 lei Constanta - Histria - Murighiol - Mila 23 - Letea - Sf Gheorghe - Caraorman - Jurilova - Gura Portitei - Tulcea - Celic Dere   Ziua 1 BUCURESTI - CONSTANTA - HISTRIA - MURIGHIOL cca . . .

Murighiol, Romania

Construita in anul 2006 Pensiunea dispune de 10 camere duble dotate la nivel European cu aer conditionat minibar baie proprie tv satelit balcon cu vedere spre lacIn restaurantul si barul pensiunii puteti servi produse naturale mancaruri cu specific l . . .

Murighiol, Romania

Descrierea unitatii de cazareConstruita in anul 2003 intr-o arhitectura specifica zonei cu un confort si servicii de calitate superioara Pensiunea Morena' corespunde celor mai exigente gusturiConditii de cazare Pensiunea dispune de 7 camere duble ma . . .

Murighiol, Romania

Pensiunea Rio Divino este amplasata intr-o zona mirifica linistita departe de aglomeratia si zgomotele orasului chiar in inima Deltei Dunarii pe malul lacului Murighiol si dispune de 33 locuri de cazarePensiunea Rio Divino Va ofera o ambianta calda s . . .

Murighiol, Romania

ACCES In Dunvu de Jos se ajunge pe osea din municipiul Tulcea CAZARE Pensiunea Petiorul este una dintre cele mai noi i moderne pensiuni din Dunvu de Jos Elementele din decor imbinandu-se cu utilitile de ultim or ofer cele mai bune condiii de caza . . .

Murighiol, Romania

Clădirea este zugrăvită in galben şi albastru cu parter şi etajDispune de 7 camere din care 5 camere cu baie proprie şi 2 camere cu grup sanitar comun La parter beneficiaţi de un living multifuncţional cu televizor loc pentru servit cafeaua