Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Info: Hotelul este una dintre putinele locatii din Sinaia foarte accesibile ca pret, dar cu servicii si facilitati mult superioare standardului de 2 stele. Este o locatie noua, moderna, avand personal amabil si profesionist, ce isi da intotdeauna silinta ca dumneavoastra sa va simtiti minunat cand le treceti pragul.
Camere: Hotelul isi ofera serviciile de cazare in camere single, duble (cu pat matrimonial sau twin) si intr-un apartament de 3 stele, dotate ultramodern, cu: baie individuala, TV, telefon cu acces international, minibar si frigider.
Restaurant: Punctul forte al complexului este restaurantul, specific romanesc, ce va garanteaza cele mai gustoase preparate pe care le puteti gasi in statiune.
Facilitati: De asemenea, hotelul poate fi gazda ideala in calatoriile de afaceri ale firmei dumneavoastra, punand la dispozitie o sala de conferinte de 55 persoane, avand suprafata de 70mp.