Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Regal


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Regal este o unitate de cazare de lux. Situat in Sinaia, pe drumul catre "Cota 1400", hotelul ofera ambientul ideal pentru un sejur de relaxare si recreere si o gama larga de servicii de calitate ce satisfac cele mai exigente cerinte, atat ale turistilor veniti aici pentru odihna, cat si in interes de afaceri.


Toate apartamentele sunt spatioase, amenajate cu mult bun gust, beneficiaza de o atmosfera placuta si de vedere pe doua laturi ale hotelului.


Cu o suprafata de 50 mp, apartamentul standard dispune de un dormitor, un living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu jacuzzi, doua balcoane si Internet wireless, toate utilitatile pe care le doriti atunci cand plecati la munte. Apartamentele standard sunt ideale pentru cei care vin in Sinaia in interes de serviciu sau pentru cei care cauta linistea oferita de aceasta zona. Va punem la dispozitie sapte apartamente standard.


Avand o suprafata de 90 mp, apartamentul familial este impartit in doua dormitoare, living cu o canapea extensibila si TV cu diagonala de 72 cm, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu jacuzzi, o baie cu cabina de dus, doua balcoane si Internet wireless. Un spatiu luxos si confortabil, ideal pentru familiile care doresc sa-si petreaca sejurul la munte, in Sinaia (un oras plin de atractii turistice care merita vazute si revazute). Apartamentele familiale, in numar de sase, va ofera toate conditiile de care aveti nevoie.


Intins pe doua nivele, apartamentul duplex are o suprafata foarte mare, de 240 mp, impartita in trei dormitoare cu bai proprii cu jacuzzi, living cu canapea extensibila si semineu cu lemne, o bucatarie americana complet utilata, un hol cu canapea extensibila la etaj, o baie si Internet wireless. Hotelul Regal are doua astfel de apartamente duplex ideale, mai ales, pentru familiile numeroase sau grupurile de prieteni.