Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pastravaria Zavoi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pastravaria Zavoi se afla in Valea Danului, la 45 km de Pitesti, si ofera un restaurant si acces gratuit la internet WiFi.
Pastravaria Zavoi, este un loc in care se desfasoara intr-o buna armonie, munca din domeniul salmonicol.
Constructia Pastravariei Zavoi este noua si in plina expansiune, locatia aproape de DN 7C (Transfagarasan) o face ideala pentru a putea aproviziona pensiunile, restaurantele, supermarket-urile sau magazinele de cartier din toata zona si nu numai. Pastravaria Zavoi ofera spre vanzare pastrav curcubeu si fantanel de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret. Se tine cont de nutritia adecvata necesara dezvoltarii corecte a acestor vietati cu sange rece, de reproducerea si maturitatea lor in mediu propice si in apa de munte.
Unele unitati de cazare includ zona de relaxare si/sau terasa.

Oaspetii cazati la acest camping au la dispozitie un mic dejun a la carte si loc de joaca pentru copii. De asemenea, turistii se pot relaxa in gradina sau in zona de lounge comuna.
Statiunea Calimanesti este situata la 36 km, iar municipiul Ramnicu Valcea se afla la 40 km de proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Sibiu, situat la 118 km de Pastravaria Zavoi. Proprietatea ofera un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.
Din dorinta de dezvoltare s-a adus usor, usor la realitate visul de creare a unui peisaj mirific in jurul lacurilor de pastrav. Asa au luat nastere casutele, loc in care turistii se pot odihni, loc in care turistii pot petrece timpul liber alaturi de cei dragi bucurandu-se de diferite activitati in aer liber.
Incinta pastravariei dispune de 8 casute de tip 'A Frame' si 8 casute de tip 'Scandinav' dotate cu pat dublu, aer conditionat, televizor si baie cu dus.

Animalele de companie nu sunt acceptate.