Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA IOANA

   Strada Negru Vodă, Curtea De Arges Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dragi turisti, dragi oaspeți, așteptăm cu nerăbdare și interes să va cunoastem.

Vizita la Manastirea Mesterului Manole si la Biserica Domneasca va ofera ocazia de a vizita orasul Curtea de Arges, unul dintre cele mai vechi și cele mai importante orașe ale Valahiei, prima capitala a Tarii Romanesti. Puteți vizita monumentele care pastreaza patrimoniul arhitectural vechi si care au rezistat in timp. Ne bucuram ca doriți să vizitați orașul nostru plin de istorie și vă invităm să fiti oaspeții pensiunii noastre.

Pensiunea Ioana

Pensiunea Ioana

Pensiunea Ioana a fost construita în 2012 și oferă o ambianță plăcută, camerele sunt dotate cu până la dispoziție nevoile clienților noștri. Aceasta este situata în cea mai veche și mai plina de istorie parte a orasului – centrul vechi, la numai 800 m de Curtea domneasca a Basarabilor, “descalicatori de țară, datatori de legi si datini.” Nu este o coincidență faptul că de Pensiunea este situata in cartierul Batusari, testament la preocupările vechi ale oamenilor din Arges, meșteșugari și negustori celebrii.

Cu o capacitate de 16 locuri de cazare in camere duble (pat matrimonial) și triple (3 paturi), pensiunea este o destinație turistică modernă și oferă o gamă largă de facilități care satisfac nevoile de cazare, atât pentru cei care sosesc in interes de afaceri cat și pentru turiștii care doresc să-și petreacă vacanța în Curtea de Arges.

Suntem fericiți dacă avem posibilitatea de a vă găzdui și sperăm că vă veți bucura de atmosfera prietenoasă și familiară.

Facilitati

Mobilier extern
Fumatul interzis
Cheie acces
Cafenea
Echipament bedminton
Jocuri
Monitorizare video 24h
Acces pe baza de card
Canale TV copii
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Darts
Recepție
Zonă fumători
Parcare păzită
Cameră depozitare bagaje
Terasă acoperită
Alarmă fum
Birou informații
Facilități grătar
Alarmă
Bucătărie la comun

Locatie