Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PALACE 4* SINAIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul PALACE va ofera unitatile si facilitatile pe care oricine le asteapta de la aceasta unitate de prim rang: mini bar, legaturi telefonice internationale directe, televiziune prin cablu, acces la internet pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, birou de informatii, schimb valutar, bar de zi, terase de vara, discoteca, room-service, frizerie coafura, inchiriere de masini, parcare, sali de conferinte si locuri pentru 500 de participanti.

Toate camerele sunt dotate cu: TV color, televiziune prin cablu, telefon (legaturi telefonice internationale directe), frigider.Patru diamante pe frontospiciul sau in cei 91 de ani de activitate, asigurandu-ti confortul pentru odihna, recreere, refacere si afaceri in cele 3 apartamente, 9 garsoniere, 66 camere cu doua paturi, 39 camere cu pat matrimonial.
370 de locuri in saloane de restaurant in care gastronomia internationala si romaneasca dau savoare sejurului petrecut aici.