Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movilita Residence


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Movilița Residance, o perlă arhitecturală, aflându-se într-un cadru natural de excepție, cu o superbă vedere la munții Baiului şi munții Bucegi, situată pe calea codrului, drum, care face legătura între zona casei regale Peleş şi drumul cotei 1400, unde plimbarea spre domeniul regal, zona montană sau centrul oraşului va fi o încântare şi un mod deosebit de relaxare în aerul proaspăt de munte şi-a deschis porțile.


Movilița Residence, are propria Cramă denumită Licorna şi o suită de top din clasa internațională de vinuri, deschisă pentru degustări. Un bar- livingroom deosebit, restaurant a la carte, cu un bucătar de excepție ,grădină cu terasă, foişor şi barbeque, este gata să-şi primească oaspeții pentru a putea petrece zile de neuitat.


Cele 4 apartamente cu un design aparte, în care ambianța şi confortul se află la înalțime, având jacuzzi, şemineu şi saună sunt alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat la Sinaia.

Facilitati

Bar
Restaurant
Camere nefumători
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Recepție
Canale TV copii
Mobilier extern
Șemineu interior
Terasă acoperită
Parcare pe stradă
Seif
Fumatul interzis
Alarmă
Alarmă fum
Parcare păzită
Acces pe bază de cartelă
Zonă TV la comun

Locatie