Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in zona centrala a statiunii, langa DN1, la poalele Muntilor Bucegi. Facilitati hotel: 180 de camere, 3 restaurante, centru Spa cu piscina interioara, piscina cu apa sarata, jacuzzi, sauna umeda si uscata, sala de fitness, beauty center (coafor, cosmetica, manichiura, pedihiura, reflexioterapie), coffee lounge in lobby, centru de conferinte cu 9 sali, centru de divertisment (bowling, biliard, darts, air hockey, fusball si bar). Se accepta animale de companie (contra cost). Facilitati camere: Wi-Fi, TV, climatizare, seif, minibar, facilitati de preparare ceai/cafea, linie telefonica directa, uscator de par.
Descriere camere:
Wi-Fi, TV, climatizare, seif, minibar, facilitati de preparare ceai/cafea, linie telefonica directa, uscator de par.
Descriere facilitati:
180 de camere, 3 restaurante, centru Spa cu piscina interioara, piscina cu apa sarata, jacuzzi, sauna umeda si uscata, sala de fitness, beauty center (coafor, cosmetica, manichiura, pedihiura, reflexioterapie), coffee lounge in lobby, centru de conferinte cu 9 sali, centru de divertisment (bowling, biliard, darts, air hockey, fusball si bar). Se accepta animale de companie (contra cost).
Locatie:
Hotelul este situat in zona centrala a statiunii, langa DN1, la poalele Muntilor Bucegi.