Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: Pensiunea Casa Tom situata in Sinaia, zona Furnica ofera urmatoarele: camere de zi, 10 dormitoare cu grupuri sanitare proprii, jacuzzi si sauna, sala de lectura si club, sala de conferinte, foisor, crama - bar, bucatarie, la care intalnim in variante inedite frumosul simplu si echilibrat.
Din cele mai vechi timpuri, natura a oferit cu darnicie oamenilor multiple posibilitati de liniste spirituala si odihna fizica in conditii propice.
Structura pensiunii:
- parter,
- etaj 1,
- etaj 2.
Sala de conferinte pentru 24 locuri dotata.
Turistii care au inspiratia sa-si petreaca sejurul in statiunea Sinaia de pe Valea Prahovei beneficiaza de numeroase modalitati de petrecere a timpului liber.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, ATV, cutie de valori, internet wireless, crama, parcare, gradina/curte, masaj, jacuzzi, spalatorie, room service, sauna, terasa, living, sala de mese, seif la receptie, semineu, loc amenajat de joaca, bar, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, seif in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, telefon in camera, camera cu TV