Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Anca


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

- Pensiunea se adreseaza in special copiilor, care gasesc aici:
- o casuta de pitici unde pot dormi la pranz sau unde pot servi masa, fara ca parintii sa stea cu ochii pe ei si sa vada ca nu au mancat tot
- o sala unde pot insira toate jucariile, fara ca sa-i certe cineva
- un ansamblu de joaca cu balansoar, leagane, tobogan
- Pensiunea are 6 camere din care 3 cu pat dublu si 3 cu cate 2 paturi, o sauna de 3 locuri, o bucatarie in exclusivitate pentru turisti, o alta bucatarie in care se pregateste micul dejun, foisor, loc de joaca pentru copii, parcare pentru 6 masini, o sala multifunctionala de 12 locuri (poate fi, pe rand: sala de curs, de dans, de ping-pong, de joaca pt copii). Fiecare camera are baie si terasa proprie si este dotata cu televizor LCD, laptop, minibar, telefon, uscator de par.
- Fiecare bucatarie are combina frigorifica, aragaz cu cuptor si rotisor, cuptor cu microunde, cafetiera, mixer, prajitor de paine, strorcator de fructe, vesela.
- Livingul este dotat cu un televizor cu plasma de 80 cm diagonala, un sistem home cinema si un semineu din piatra. Aici puteti gasi cateva lucruri cu care va puteti ocupa timpul: remy, sah, table, carti de joc, puzzle, cuburi inteligente, diferite jocuri pentru copii.
- De aici se pot face excursii si drumetii pe trasee impadurite ca de exemplu: spre canionul 7 Scari, spre Cabana Bunloc, spre cabana Piatra Mare, spre Pestera de Gheata, spre cascada Tamina, spre Prapastia Ursilor.