Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mombasa


Al doilea oras ca marime este Mombasa, situat de-a lungul Oceanului Indian. Este un important port si principalul centru turistic de pe coasta. Mombasa are una din cele mai frumoase plaje si recifuri din Africa iar inima orasului se afla in zona veche printre strazile inguste si arhitectura moderna.
Orasul reprezinta un amestec cultural, aici putand fi vazute numeroase moschei, temple hinduse si biserici crestine. Viata de noapte este foarte animata, de-a lungul coastelor fiind plasate cluburi de noapte cu diferite tematici, adresate diferitelor genuri iar hotelurile au propriile evenimente de divertisment.
Principalele atractii turistice din Mombasa: Kizingo, principala zona rezidentiala, sediu al The State House si a Mombasa Golf Club, aici avandu-si sediul si scoala independenta Aga Khan Academy, Kibokoni, parte a orasului vechi cu o arhitectura Swahili, Fort Jesus, Makadara, parte a orasului vechi, Ganjoni, zona rezidentiala. 
Varful sezonului turistic este in lunile ianuarie si februarie, anotimpul fierbinte si uscat din aceasta perioada fiind considerat a fi cel mai placut. Tot atunci pasarile din Kenya vin in stoluri mari spre lacurile din zona Marii Falii.

In perioada urmatoare nu mai exista oferte pentru aceasta destinatie!


Pentru aceasta cautare nu mai sunt locuri disponibile. 

Va rugam sa schimbati data de plecare si sa incercati din nou!


Pentru asistenta ne puteti contacta la 0741.14.48.53 sau pe mail rezervari@hashastravel.ro