Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Dobru


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul hotelier Dobru este situat pe versantul estic al Carpatilor Orientali, in pitoresca statiune Slanic Moldova, la o altitudine de 530 de metri. Situat la aproximativ 200 de metri de izvoarele curative din statiunea Slanic Moldova, Hotelul Dobru beneficiaza de o locatie linistita intr-o zona montana plina de verdeata. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Acesta a fost construit pentru a servi drept vila de protocol pentru familia Ceausescu. Din acest motiv, s-a acordat o atentie deosebita structurii si aspectului cladirii, care a fost marita si extinsa in 2007.

Hotelul dispune de 43 de camere, dintre care 26 camere sunt cu balcon, iar 17 fara balcon: 6 dintre acestea fiind situate la mansarda.
Camerele Hotelului Dobru sunt dotate cu TV, minibar, baie privata si balcon.

De asemenea, locatia dispune de:
- restaurant elegant, cu 120 de locuri, ideal pentru evenimente;
- bar de zi;
- terasa de vara;
- sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri;
- parcare gratuita monitorizata video.

Ideal pentru evenimente speciale, restaurantul Dobru asigura o ambianta rustica, specifica muntelui, pentru cei 120 de oameni pe care ii poate gazdui. Bucatarii gatesc bucate traditionale, dar si specialitati rafinate din bucataria internationala. Prin ferestrele largi ale restaurantului se poate admira superbul peisaj montan ce se dezvaluie in fiecare directie.

Oaspetii au acces la complexul de agrement Teleconstructia, care dispune de:
- piscina cu apa incalzita;
- sauna;
- jacuzzi;
- sala de fitness;
- tenis de masa;
- teren de tenis de camp acoperit.

Hotelul ofera acces gratuit la o piscina interioara cu apa incalzita, sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness, tenis si facilitati de tenis de masa, toate situate la 750 de metri de cladirea hotelului, in cadrul bazei de agrement de la Vila Teleconstructia. Hotelul dispune de sauna, cada cu hidromasaj, biliard si servicii de inchiriere de biciclete, disponibile la un cost suplimentar.

Turistii sositi la Hotel Dobru in interes de afaceri beneficiaza de o sala de conferinte cu capacitatea de 50 de locuri, dotata cu videoproiector, ecran, flipchart, internet, spatiu pentru servit cafeaua. Accesul in sala de conferinte este gratuit, intrand in lista facilitatilor standard incluse in tariful camerei.

Sanatoriul BalnearSanatoriul Balnear Slanic Moldova, unitate sanitara de interes public national, aflata in subordinea Ministerului Sanatatii, ofera servicii de recuperare medicala, pentru adulti si copii, in regim de spitalizare si ambulatoriu, pe urmatoarele profile de patologie:
- respirator;
- hepato-digestiv;
- renal;
- reumatismal cronic degenerativ;
- circulator.

Ambulatoriul integrat al Sanatoriului Balnear Slanic Moldova, ofera consultatii de specialitate in: BFT (balneo-fizio-terapie), medicina interna si pediatrie.
Baza de tratament a Sanatoriului ofera diverse tipuri de proceduri, in functie de terapia recomandata de medic:
- PNEUMOTERAPIE: aerosoli si inhalatii cu ape minerale;
- MASOTERAPIE: procedura de masaj manual terapeutic;
- ELECTROTERAPIE: ionizari, curenti diadinamici, unde scurte, ultrasunet;
- MAGNETOTERAPIE;
- TERMOTERAPIE: aplicatii cu parafina, ultraviolete, solux (infrarosii);
- HIDROTERAPIE: bai cu bule, bai galvanice.
Servicii de explorari functionale : EKG, spirometrie, ecografie.
Acte necesare pentru pacientii asigurati:
- bilet de trimitere tipizat ( in dublu exemplar), de la medicul de familie sau medicul specialist, catre specialitatea clinica balneofizioterapie;
- act de identitate;
- dovada calitatii de asigurat, prin adeverinta de asigurat eliberata de CAS judeteana de care apartin.

Accesul animalelor de companie nu este permis.