Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Salvator

   Dc4, Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: Situat la 3 km distanta de centru

Hotelul Salvator** si Centrul de conferinte se afla la 3 km distanta fata de centrul orasului, la poalele dealurilor Sumuleul Mic si Sumuleul Mare, in apropierea Muntilor Harghita. Aceasta locatie ofera o foarte buna oportunitate pentru petrecerea timpului liber in mod placut dar si pentru studii si perfectionare. Biserica Franciscana si Capela Salvator aflate pe deal sunt adevarate perle ale regiunii.
Parcarea spatioasa sta la dispozitia clientilor.
in zonele publice ale hotelului (holul receptiei, bar, terasa), precum si in unele camere se poate folosi gratuit reteaua de internet wireless.
Coltul de joaca poate fi o distractie potrivita si pentru clientii cei mai mici. La cerere putem asigura patut pentru copil, carucior, cadita pentru imbaiat, incalzitor pentru apa.
Hotelul Salvator are o capacitate totala de 110 locuri in camere duble si triple precum si apartamente. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie (toaleta si dus), telefon si cablu TV.
Restaurantul hotelului dispune de o sala mare cu 120 locuri precum si trei sali mai mici de 30 si 60 de locuri. Toate acestea stau la dispozitia dumneavoastra pentru organizarea receptiilor, meselor festive, banchetelor si evenimentelor din familie. Bucatarii nostrii va asteapa pe tot parcursul anului cu specialitatii ardelenesti apetisante. Pentru cei care doresc sa serveasca masa intr-o ambianta familiala, intima, putem asigura acest lucru in unul dintre separeuri.

Locatie