Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Miercurea Ciuc, Romania
Miercurea Ciuc, Romania

Hunguest Hotel Fenyo este situat in centrul orasului intre parcul central si Patinoarul Vakar Lajos Cele 8 etaje complet renovate si modernizate va pun la dispozitie 32 camere cu un pat 72 camere cu doua paturi si 4 apartamente Camerele sunt dotate c . . .

Miercurea Ciuc, Romania

Amplasare In centrul orasului Miercurea- Ciuc Pensiunea dispune de 15 camere si 35 de paturi restaurantul cu 80 de locuri terasa acoperita cu 40 de locuri curte interioara si o sala de conferinta cu 40 de locuri Servicii si facilitati - interne . . .

Miercurea Ciuc, Romania

Hotelul Park este situat la numai 2 km de centrul municipiului Miercurea Ciuc Facilitati Hotel Locatia ofera 18 camere Double si 2 Apartamente Hotel Park dispune de parcare seif internet teren de tenis Sala de conferinta are o cap . . .

Miercurea Ciuc, Romania

Amplasare Situat la 3 km distanta de centruHotelul Salvator si Centrul de conferinte se afla la 3 km distanta fata de centrul orasului la poalele dealurilor Sumuleul Mic si Sumuleul Mare in apropierea Muntilor Harghita Aceasta locatie ofera o foarte . . .

Miercurea Ciuc, Romania

Pensiunea Siesta se afla la o distanta de 200 m de centrul orasului Miercurea Ciuc care este asezat pe terasele raului Olt la poalele muntelui Sumuleu Mare inalt de 1033 m Facilitati Hotel Locatia ofera 4 camere Double si 1 camera c . . .