Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel BinderBubi ofera o gama variata de servicii:


1. Cazare

2. Restaurant - bucatarie

3. Business

4. Spa, piscina

5. Baza de tratament

6. Agrement


Cazare



Hotelul dispune de 40 de camere duble si 2 apartamente.


Restaurant - bucatarie


Restaurantul se remarca prin acoperisul partial acoperit cu sticla, care creaza o atmosfera de spatiu, luminozitate si libertate.


Cartea de meniu este aleasa cu grija, aici puteti savura din cele mai diverse preparate traditionale sau internationale, precum si o gama larga de vinuri si bauturi alese.


Business


Sala de conferinte a fost special gandita si amenajata pentru a oferi cel mai bun mediu de lucru, fie ca este vorba despre intalniri, simpozioane, prezentari, conferinte, cursuri sau lansari de produse.



Spa, piscina



Un modern spa si piscina acoperita va stau la dispozitie pentru amuzament, relaxare si intretinere.



Baza de tratament



Baza de tratament ofera o abordare moderna a terapiei naturiste integrale "mind-body-spirit" in scopul prevenirii imbolnavirii si cresterii rezistentei, managementul stressului cotidian, imbunatatirea aspectului corporal prin proceduri de remodelare, lifting nechirurgical, epilare progresiva definitiva, tratamente si diete personalizate de slabire în greutate si anticelulita, folosind în acest scop metode de ultima ora.



Agrement



Pentru petrecerea timpului liber, puteti profita de baza hipica, de terenul de golf cu 6 gauri, terenul de tenis si cel de minifotbal cu nocturna sau de mediul relaxant din cadrul fermei rustice, unde se gasesc case traditionale din Moldova si Maramures, iaz cu pesti si foisor pentru servirea mesei.