Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORKA CLUB NERGIS BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotel Club Nergis Beach este un hotel de 4 stele de lux situat convenabil la doar 4.1 km de centrul orașului Marmaris. Castelul Marmaris nu este departe de hotel.

Facilitati camere: Hotelul dispune de camere single, duble, triple si quadtriple.

Camerele single: au un pat, balcon, tv prin satelit, minibar, duș, precum și un uscător de păr și o oglindă de machiaj / ras, aer condiționat, seif, un telefon.

Camerele duble: au un pat dublu sau twin, balcon, tv prin satelit, minibar, duș, precum și un uscător de păr și o oglindă de machiaj / ras, aer condiționat, seif, un telefon.

Camerele triple: au un pat dublu si un extrabed, balcon, tv prin satelit, minibar, duș, precum și un uscător de păr și o oglindă de machiaj / ras, aer condiționat, seif, un telefon.

Camerele quadtriple: au un pat dublu si doua paturi, balcon, tv prin satelit, minibar, duș, precum și un uscător de păr și o oglindă de machiaj / ras, aer condiționat, seif, un telefon.

Facilitati hotel: seif, aer condiționat, mini bar în cameră, uscător de păr, bar, baie de aburi, room service, bar/lounge, fitness, parcare in apropiere, room service, piscina pentru copii, wifi, babysitting, sauna, salon de infrumusetare, lift, tv in lobby, spalatorie, curatatorie, paza.

Concept All Inclusive: Micul dejun, prânzul si cina sunt servite zilnic sub forma de bufet. De asemenea, oaspetii pot savura mâncaruri internationale si locale la restaurantul à la carte in sistem de All Inclusive, toate băuturile alcoolice și non-alcoolice locale sunt gratuite între 10.00 - 23.00h.

Plaja: plaja proprie, nisip. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Copii: piscina, loc pentru joaca, mini tobogan si mini club (4-12 ani).

Animale de companie: nu sunt acceptate.

Facilitati

Piscină
Wi-Fi
Parcare

Locatie