Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KERVANSARAY HOTEL MARMARIS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel
Hotelul Kervansaray Marmaris 4* este situat la 2 km de plaja publica, la 100 km de aeroportul orasului Dalaman, la 4 km de centrul orasului Marmaris.
Facilitati
Hotelul Kervansaray Marmaris 4* ofera oaspetilor sai restaurant principal, meniu vegetarian, meniu dietetic, 3 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, 2 tobogane, cinema, medic la solicitare, coafor, lant de magazine, spalatorie si sala de conferinta (100 persoane).
Gratuit: baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei, baschet, teren de tenis cu suprafata dura (ziua), tenis de masa, darts, mini-golf si program de animatie.
Contra cost: masaj, biliard, internet- cafe, lectii de diving si internet Wi-Fi (pe intreg teritoriul hotelului).
Copii: bufet (19:00–19:30), piscina, loc de joaca si mini-club (4-12 ani).
Plaja publica, nisip/pietris. Transport pana la plaja: 2 ori pe zi - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja (doar pentru piscina) - garantie.

Camere
Hotelul Kervansaray Marmaris 4* este compus din 2 cladiri (5 respectiv 2 nivele):
Cu 5 nivele:
- 190 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 3+1 pers., 25 mp).
Cu 2 nivele:
- 30 family duplex room cu 2 nivele (la primul nivel: bucatarie, masina de spalat, resou, canapea; la nivelul II: dormitor, baie, max. 4 pers., 55 mp).
Camerele sunt dotate cu baie cu dus, foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, mini-bar (apa in ziua de check-in - gratuit), seif (contra cost), pardoseala - gresie de ceramica si balcon. Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness

Locatie